Ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες!

22/11/2015 - 18:17 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2015 - 00:14

Όπως συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας ματς του Αιολικού, έτσι και στο Άργος, 40-50 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας της Μυτιλήνης, έχοντας ταξιδέψει από Αθήνα, Πάτρα, αλλά και Λέσβο για να στηρίξουν τους "κυανόλευκους".

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Αιολικού όμως κόντρα στον Παναργειακό και η βαριά ήττα με 3-0 στο υποτιθέμενο... ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεσπάσει με τη λήξη κατά των ποδοσφαιριστών. Αφού πρώτα κάποιοι ένθερμοι οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να κινηθούν προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν οι φίλοι του Αιολικού, με τις μικροεντάσεις να σταματούν πολύ γρήγορα, ακολούθησαν στη συνέχεια συνθήματα εις βάρος των παικτών, ζητώντας τους να βγάλουν τις φανέλες και να μην επιστρέψουν στο νησί!

Λίγη ώρα αργότερα, οι φίλαθλοι του Αιολικού αποχώρησαν από το γήπεδο, όμως περίμεναν υπομονετικά την αποστολή έξω από τα αποδυτήρια. Κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών, είχαν τετ α τετ με τον Μιχάλη Κριπιντίρη, ζητώντας εξηγήσεις για την τραγική εικόνα της ομάδας σε ήρεμο ύφος. Ο αρχηγός του Αιολικού συνομίλησε μαζί τους, κατανοώντας τις αντιδράσεις τους και μάλιστα τους έδωσε συγχαρητήρια για την παρουσία τους σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών για το γεγονός πως δεν πλησίασαν προς την κερκίδα να τους χειροκροτήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο "Κρίπι" ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ντρεπόμασταν να έρθουμε προς το μέρος σας, μετά από τόσο βαριά ήττα. Είστε πραγματικά απίστευτοι. Κάνετε τόσα χιλιόμετρα για να μας στηρίξετε, αλλά εμείς δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια χαρά...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey