Ταουσιάνης: "Η νίκη αυτή θα μας δώσει δύναμη"

01/12/2015 - 12:56 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2015 - 13:08

Ο προπονητής του Αιολικού μίλησε στην κάμερα του "SL", μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του νικηφόρου αποτελέσματος, από το οποίο καλείται να ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας στη μάχη για την άνοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε ανακουφισμένος, από τη στιγμή που το αγωνιστικό πλάνο που διαφοροποιούσε αισθητά το παιχνίδι του Αιολικού, λείτουργησε άψογα. "Πετύχαμε μια νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ, που δίνει χαρά μετά από καιρό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στη διοίκηση που το δικαιούται με την προσπάθεια που καταβάλλει, αλλά και στον κόσμο, του οποίου η συμπαράσταση -για να είμαστε ειλικρινείς- ήταν μεγαλύτερη μέχρι τώρα, από εκείνη που δικαιούμασταν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά το -8, ο κόουτς των "κυανόλευκων" παραμένει αισιόδοξος σχετικά με την υπόθεση του τίτλου, λέγοντας πως "το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο", περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του, πως η νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα θα είναι η απαρχή θετικών αποτελεσμάτων, που "θα βοηθήσουν τον Αιολικό να αναρριχηθεί τις επόμενες αγωνιστικές ψηλότερα στη βαθμολογία".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γάννη Ταουσιάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey