Χάλασε του Βανγκέλι!

04/01/2016 - 12:16

Ο Αιολικός βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη του προσθήκη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τελικώς ο 31χρονος μέσος Πάβλι Βανγκέλι δεν θα αποτελέσει μέλος των "κυανόλευκων"!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έφτασε χθες το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, ξεκινώντας συζητήσεις με την διοίκηση του Αιολικού. Το "SL", σεβόμενο την επιθυμία και των δύο πλευρών, δεν δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον του Αιολικού για τον παίκτη, ο οποίος δεν είχε λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον ΑΟ Τρίκαλα. Κάτι το οποίο έγινε τελικά πριν λίγη ώρα, αλλά το φλερτ τους δεν μετατράπηκε σε γάμο!

Αιτία για την παράξενη αυτή εξέλιξη ήταν η... ΕΠΟ! Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό ιδιοτήτων και μεταγραφών για τη σεζόν 2015-16, έχει αλλάξει η διάταξη που επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές των επαγγελματικών κατηγοριών να αγωνίζονται στην ερασιτεχνική κατηγορία ένα μήνα μετά τον τελευταίο τους αγώνα σε Super ή Football League. Πλέον, βάσει των όσων ισχύουν, οι παίκτες αυτοί αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου κι έπειτα. Όμως στον Αιολικό, ήθελαν ο Βανγκέλι να αγωνιστεί και στο ματς με τη Σπάρτη, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις... 31 Ιανουαρίου!

Αυτό το... 24ωρο αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μεταγραφή, παρά το ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα. Ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης περίμενε ως την τελευταία στιγμή την επιβεβαίωση από την ΕΠΟ και μόλις πριν από λίγο ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην ολοκλήρωσή της.

Πάντως, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του "SL", ο Αιολικός εξετάζει πλέον άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ιορδανίδης, που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey