Αλήθειες και ψέμματα: Επιτέλους, όχι άλλο χάιδεμα!

30/03/2016 - 16:12 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2016 - 13:22

Κατά τη γνωστή τακτική της η διοίκηση του Αιολικού προσπαθεί με μια ανακοίνωση, που αποστέλλεται κακώς προς όλα τα Μέσα ενημέρωσης (στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας όταν υπάρχει διένεξη για συγκεκριμένο δημοσίευμα), να διαψεύσει ότι ο λόγος που ο Θεαγένης Διονυσάτος βρισκόταν στην κερκίδα στο ντέρμπι με τον Παναργειακό ήταν το επεισόδιο με τον Λόρι Κέρη, όπως αποκάλυψαν η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και το "SL".

Αναλυτικά: "Μετά σε σχετικά δημοσιεύματα προβαίνουμε στις παρακάτω διευκρινίσεις: Η μη συμμετοχή του Βοηθού Προπονητή της ομάδας μας, Θεαγένη Διονυσάτου, στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναργειακό είχε να κάνει με προσωπικό επαγγελματικό πρόβλημα που είχε προκύψει και το οποίο λύθηκε με την παρέμβαση του Προέδρου μας.

Τα δε αναφερόμενα περιστατικά διαπληκτισμών του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κέρη, στο μεν παιχνίδι στην Σπάρτη με τον ποδοσφαιριστή μας Σίμωση, στο δε παιχνίδι με την Βάρδα με τον Θεαγένη Διονυσάτο, είναι άκρως αναληθή. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής χαίρει της εκτίμησης της οικογένειας του Αιολικού για την επαγγελματική του συμπεριφορά για όλο το διάστημα που ανήκει στην ομάδα μας. 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε μια προσπάθεια να... χαϊδέψει ξανά και ξανά τις καλοπληρωμένες βεντέτες, που έχουν τον Αιολικό τριτοτέταρτο στη Γ' Εθνική, η διοίκηση του συλλόγου παλεύει να βάλει πάλι κάτω από το χαλί την ανικανότητά της να διαχειριστεί μια ακόμα εσωτερική κρίση. Και στη αγωνιώδη αυτή προσπάθειά της υποπίπτει σε σκόπιμες... παρανοήσεις, για να αποπροσανατολίσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Τα άρθρα της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και του "SL" έκαναν λόγο για λεκτικό επεισόδιο του Θεαγένη Διονυσάτου με τον Λόρι Κέρη, στη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας. Περιστατικό που έγινε παρουσία πολλών μαρτύρων, αλλά προφανώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Προέδρου του Αιολικού, ο οποίος την ίδια ώρα ήταν... απασχολημένος και είχε το δικό του... νταλκά με τον αντίπαλο προπονητή! Όμως επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Διονυσάτο σε τηλεφωνική μας επικοινωνία και εμμέσως από τον ίδιο τον Κέρη, ο μοναδικός καημός του οποίου ήταν γιατί το άρθρο έβγαζε εκείνον... φταίχτη και όχι τον "Νίλσεν", επιβεβαιώνοντας πλήρως το "αναληθές" κατά τα άλλα περιστατικό. Για τέτοια παράνοια συζητάμε...

 

Τι γράφει λοιπόν η ανακοίνωση του Αιολικού; Κάνει λόγο για "προσωπικό επαγγελματικό πρόβλημα" του Διονυσάτου. Που δεν του επέτρεψε τι ακριβώς, δε μας λέει όμως; Γιατί αν δεν το κατάλαβαν, να τους θυμίσουμε ότι ο Διονυσάτος δεν έλειπε από το γήπεδο, αλλά βρισκόταν κανονικά στην εξέδρα. Και το κυριότερο, παρακολούθησε το ματς σαν φίλαθλος, γιατί νωρίτερα είχε παραιτηθεί έστω προφορικά, γεγονός που αποκρύπτεται επιμελώς! Αφορμή για αυτήν την παραίτηση μάλιστα, αποτέλεσε κατά δήλωσή του, το επεισόδιο με τον Κέρη. Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν στο προχθεσινό συμβούλιο της διοίκησης, ήταν ζητήματα που ήρθαν στην επιφάνεια ΜΕΤΑ το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου ο ποδοσφαιριστής έδειξε ασεβή συμπεριφορά προς τον άμεσο συνεργάτη του Πέτρου Μίχου, ωθώντας τον στην προσωρινή απομάκρυνσή του από την ομάδα, την οποία υπηρέτησε για 20 χρόνια, πριν πειστεί από τον Σταύρο Γριπιώτη να επιστρέψει στο πόστο του, γιατί μια τέτοια εξέλιξη -κατά δική του δήλωση- θα έδειχνε ... σημάδια διάλυσης!

Φυσικά, επειδή αυτή η... κολόνια κρατάει χρόνια, ο Κέρη κλασικά παίρνει συγχωροχάρτι και ενδεχομένως να πάρει ως... πριμ και μια ανανέωση συμβολαίου για του χρόνου, όπως έγινε πέρυσι για παράδειγμα και στην περίπτωση του Πάρη Μπακάλη, μετά το επεισόδιο που υπήρξε μέσα στο πούλμαν εν όψει του αγώνα στην Ελευσίνα, τότε που ο Πρόεδρος ήθελε να τον... αφήσει στο "Ελ. Βενιζέλος", αλλά στην πορεία τον... πριμοδότησε με έναν ακόμα χρόνο στη Μυτιλήνη! (Σε αυτό το σημείο, είναι η ώρα που... βγάζετε νέα ανακοίνωση διάψευσης και γι' αυτό το περιστατικό.)

Εφόσον όμως η διοίκηση του Αιολικού δείχνει τέτοια... αντανακλαστικά απέναντι στον Τύπο, κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να εξηγήσουν στη φίλαθλη κοινή γνώμη, γιατί δεν επιδεικνύουν αντίστοιχα αντανακλαστικά και όταν οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού υποπίπτουν σε πειθαρχικά παραπτώματα. Και επειδή αυτή τη φορά η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον Λόρι Κέρη, "που χαίρει άκρας εκτίμησης για την επαγγελματική του συμπεριφορά" όπως τονίζεται στη σημερινή ανακοίνωση, ας μας εξηγήσει λοιπόν η διοίκηση του Αιολικού, αφού δεν υπήρξε επεισόδιο Κέρη-Σίμωση στην ανάπαυλα του ντέρμπι μέσα στη Σπάρτη, για ποιο λόγο πιάστηκαν οι δυο τους στα χέρια; Ώρες είναι να μας πει ότι... αγκαλιάζονταν λόγω της ημέρας, μιας και το ματς έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Ή αν δε θέλει να τοποθετηθεί ξανά γι΄αυτό, ας μας αιτιολογήσει ένα ανάλογο επεισόδιο μεταξύ Κέρη-Κριπιντίρη μετά το τέλος πρόσφατης προπόνησης. Αφού τα ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά, μετά μπορούμε να ασχοληθούμε και με τα νυχτοπερπατήματα ορισμένων πρωτοκλασάτων παικτών, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, για τα οποία ή είναι γνώστες εκείνοι που πληρώνουν και ηθελημένα τα σκεπάζουν ή είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας...

Κύριοι της διοίκησης του Αιολικού, στην περίπτωσή σας η σιωπή θα ήταν χρυσός. Όμως εσείς, αφού υποπέσατε σε ένα ακόμα ατόπημα στην περίπτωση του Διονυσάτου, χωρίς να δώσετε λύση έγκαιρα πριν το ματς με τον Παναργειακό όσο ακόμα είχατε καιρό, έρχεστε τώρα να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου με μια -το λιγότερο- κατάπτυστη ανακοίνωση, στην οποία δεν έχετε καν το θάρρος να κατονομάσετε τα δημοσιεύματα της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και του "SL", τα οποία, πάραυτα, χαρακτηρίζετε ως αναληθή. Μας κατηγορείτε ως ψεύτες, τη στιγμή που από τις προσωπικές μας τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ξεκάθαρα ότι εσείς είστε οι μόνοι τσακωμένοι με την αλήθεια! Κι όλα αυτά για να μη χαλάσετε την καρδιά μιας ακόμα καλοπληρωμένης βεντέτας. Δυστυχώς, αυτό που αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά στη δική σας περίπτωση, είναι ότι το πάθημα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μάθημα! Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο Αιολικός αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι, παρά το ότι σκορπάτε δεξιά κι αριστερά ένα σκασμό λεφτά, για να το παίζουν ορισμένοι... επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!

Ως εδώ όμως, γιατί μπορεί η δική σας υποκρισία να μην έχει όρια, έχει όμως η δική μας υπομονή!

"SL" - "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey