Κάτι... γίνεται!

24/06/2016 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2016 - 19:29

Μπορεί ούτε η τέταρτη διαδοχική συνέλευση του Αιολικού να έβγαλε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα, αλλά όσο περνούν οι μέρες, εκείνο που διαπιστώνεται, είναι πως ο σύλλογος οφείλει να κάνει σύντομα στροφή προς το... ρεαλισμο, ώστε να σταματήσει η αυταπάτη της εξεύρεσης ενός μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει να μπει μπροστά, οδηγώντας την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Ο χρόνος λειτουργεί πια υπέρ της συσπείρωσης των παραδοσιακών διοικητικών δυνάμεων, εντός του Αιολικού. Για πρώτη φορά, από τη στιγμή που και ο Σταύρος Γριπιώτης έχει αφήσει ανοικτό το πεδίο, διαφαίνεται διάθεση πραγματικής συνεργασίας.

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λεσβου η τέταρτη διαδοχική συζήτηση για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης κύλησε μέσα σε καλό κλίμα και μάλιστα όλοι στο τέλος αποχώρησαν σχετικά ικανοποιημένοι, εγκρίνοντας ομόφωνα τα όσα ακούστηκαν από όλες τις πλευρές.

Από όσα προέκυψαν, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του πρώην Προέδρου Γιάννη Φλωρίδη, αυτή τη φορά ως διοικητικού μέλους, ενώ όπως είχε προαναφέρει ο Σταύρος Γριπιώτης δραστηριοποιούνται εκ νέου ο Τέλης Βερρής και ο Τάκης Τυροπώλης. Παρών φυσικά και ο απερχόμενος Πρόεδρος, που δεν αποκλείεται να αναλάβει ξανά τα διοικητικά ηνία.

Αναφορικά με τον Γιώργο Καραβατάκη, ο νεαρός επιχειρηματίας μπορεί να βρέθηκε στο νησί αυτές τις ημέρες, ωστόσο δεν προσήλθε στη συνέλευση,όπως πολλοί θα περίμεναν. Βέβαια, τονίστηκε πως από τις έως τώρα συζητήσεις παραμένει θετικός στο να ενισχύσει με μία σημαντική χορηγία την προσπάθεια της ομάδας. Αλλά αποκλείστηκε ξεκάθαρα το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί με τα διοικητικά της ομάδας, πολύ περισσότερο να ηγηθεί της ομάδας στη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν, παρά την οποία αμφισβήτηση έχει βιώσει ο Σταύρος Γριπιώτης, η επιστροφή του στα κοινά του Συλλόγου παρά την πρόσφατη δήλωση αποχώρησης του φαντάζει ολοένα και πιο πιθανή, ενώ με την ενεργοποίηση Φλωρίδη και την παρουσία παλιών και νέων παραγόντων στο διοικητικό σχήμα,όλα δείχνουν πως είναι εφικτή η δημιουργία ενός ισχυρού συμβουλίου, που αναμένεται να ικανοποιήσει και την πλευρά Τρύφωνα. Αυτός εξάλλου θα είναι και ο στόχος της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι από τη συνέλευση απουσίαζε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey