Φέρνει Χρήστου για την επίθεση!

26/07/2016 - 19:52 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2016 - 20:35

Οι μέρες περνούν, η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, αλλά ο Αιολικός δεν διαρρέει ούτε τις κινήσεις, ούτε και τις προθέσεις του αναφορικά με το μεταγραφικό παζάρι. Με δεδομένο ότι το περσινό ρόστερ δεν θα μοιάζει σε πολλά με το φετινό, είναι προφανές ότι η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές, ντόπιους και μη. Όλα δείχνουν ότι σύντομα μάλιστα, η διοίκηση θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "SL" από τη Θεσσαλονίκη, αφού οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο από τη Μυτιλήνη, οι "κυανόλευκοι" έχουν έτοιμη την πρώτη τους μεταγραφή εκτός νησιού. Ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό Λεωνίδα Χρήστου, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Καμπανιακό, πετυχαίνοντας 10 γκολ στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Με βάση το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, η οποία θα επισφραγιστεί με την άφιξη του νεαρού ποδοσφαιριστή στη Μυτιλήνη, για την "πρώτη" της φετινής προετοιμασίας. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey