Άξιζε τη νίκη στο Λουτράκι! [pics]

26/09/2016 - 17:27 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2016 - 16:23

Με το ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του στο Λουτράκι, που έκλεισε την αυλαία της 3ης Αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μπορεί να αισθάνεται αδικημένη όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αφού αν κάποιος άξιζε να πάρει το τρίποντο αυτός ήταν ο Αιολικός, αλλά και από τη διαιτησία του Ευσταθίου, ο οποίος "έκλεισε" τα μάτια σε ανατροπή του Μπουρού εντός της αντίπαλης περιοχής, μη καταλογίζοντας πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, υπήρχαν στιγμές που πίεσαν ασφυκτικά το Λουτράκι, αλλά σε ακόμα ένα ματς δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, με αποτέλεσμα για τρίτο σερί παιχνίδι να μείνουν... άσφαιροι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" παρέταξε τον Αιολικό με τον Πάππο κάτω από τα δοκάρια, τους Αμπραχαμιάν και Κρητικό στα άκρα της άμυνας, Κριπιντίρη και Τάχια κεντρικό δίδυμο, Μίχο και Κεσίδη στη μεσαία γραμμή, μπορστά τους τον Μανουσάκη, ακραίους μεσοεπιθετικούς τους Ευσταθίου και Ραζάκ, ενώ προωθημένος στην αντίπαλη περιοχή ήταν ο Μπουρούς. 

Ο αγώνας ήταν μέτριος στο πρώτο 45λεπτο, με τον Αιολικό να ξεκινά πάντως πιο δυνατά, αποκτώντας τον έλεγχο του κέντρου. Μετά το 20λεπτο ωστόσο, το Λουτράκι ισορρόπησε, χωρίς πάντως και οι δύο ομάδες να φτάνουν με αξιώσεις στις δύο εστίες. Μια κεφαλιά του Αποστολάκη ήταν η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους, που μπλόκαρε σταθερά ο Πάππος, την ώρα που ο Αιολικός είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του, εξαιτίας κάποιων υποδείξεων του διαιτητή, που προκάλεσαν αρκετά νεύρα. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μάλιστα, ο Βάιος Ρίππης αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο λόγω των έντονων διαμαρτυριών του.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός μπήκε εκ νέου πιο δυνατά, αλλά ο διαιτητής Ευσταθίου φρόντισε στο 55ο λεπτό να επιβεβαιώσει τους φόβους των Μυτιληνιών. Ο Μπουρούς μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε καθαρά από τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας νέες έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ομάδας. Ακολούθησε ένα διάστημα, στο οποίο ο Αιολικός δημιούργησε φάσεις, αλλά ούτε ο Μανουσάκης (58') κατόρθωσε να σκοράρει από το ύψος της περιοχής, ούτε ο Μπουρούς με κεφαλιά να νικήσει τον τερματοφύλακα Διαμαντή.

Ο Πέτρος Μίχος έριξε στο ματς τους Χρήστου και Λαλά, θέλοντας να "φρεσκάρει" την επιθετική του γραμμή, όμως η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατόρθωσε να πλησιάσει ξανά με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στα τελευταία λεπτά μπήκε στο ματς και ο Παληγεώργος, αλλά το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Λιγοστός κόσμος στις κερκίδες από πλευράς γηπεδούχων, με τους φίλους του Αιολικού να κερδίζουν με τη φωνή τους κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. Μάλιστα, μετά το πέναλτι που ζήτησε ο Αιολικός στην ανατροπή του Μπουρού, προκλήθηκε μικρή ένταση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Συνθέσεις:

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Μαυρέλης (65’ Γιούρι), Μπριλάκης, Λάιος, Παναγόπουλος (78’ Ζερβός), Μάγγος, Αποστολάκης, Παπουτσής (60’ Τσόκος), Βαλκάνος, Κωβαίος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Κριπιντίρης, Τάχιας, Μίχος, Κεσίδης, Μανουσάκης (85' Παληγεώργος), Χ. Γ. Ευσταθίου (65' Χρήστου), Ραζάκ (72' Λαλάς), Μπουρούς

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey