Μίχος: "Καλοί μέχρι την περιοχή"

26/09/2016 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2016 - 18:46

Με εμφανή την πικρία του από το ισόπαλο 0-0, ο Πέτρος Μίχος μίλησε στο "SL" κατά την επιστροφή του Αιολικού από το Λουτράκι, κάνοντας λόγο για μια εμφάνιση από την οποία μπορούν σαφέστατα να εξαχθούν θετικά συμπεράσματα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να κερδίζει τέτοια ματς.

"Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε αρκετά καλά. Δεν επιτρέψαμε το παραμικρό στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε. Από την άλλη πλευρά, ήμασταν καλοί μέχρι την περιοχή. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε επιθετικά ή εκείνα που μπορούμε να κάνουμε με βάση την ποιότητα των παικτών μας. Ανασταλτικά, η ομάδα δούλεψε σωστά, κυριαρχήσαμε στο κέντρο, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.", τόνισε ο Πέτρος Μίχος, που ήθελε τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας. "Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, φορτώσαμε την επίθεση και είναι κρίμα για τα παιδιά που δεν σκοράραμε, ώστε να πάρουμε και τη νίκη", κατέληξε.

Αναγνωρίζοντας πως το Λουτράκι αποδεικνύεται κακός δαίμονας του Αιολικού, τα τελευταία 2,5 χρόνια, ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης ανέφερε: "Στα πέντε ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αιολικός δεν έχει κερδίσει. Το 0-0 θα μπορούσε να είναι και καλό αποτέλεσμα, αλλά με την εικόνα του ματς, μας μένει η πίκρα ότι δεν πετύχαμε το γκολ που θα έκρινε και το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να σπάσει το ρυθμό και κοιτούσε να μη χάσει. Εμείς από την άλλη κοιτούσαμε πώς θα κερδίσουμε...".

Τέλος, σχολιάζοντας τη διαιτησία του Ευσταθίου, ο Πέτρος Μίχος συμπλήρωσε: "Από τα πρώτα λεπτά, υπήρχε η αίσθηση ότι έπρεπε ο αντίπαλος να πάρει κάποια σφυρίγματα. Θα το θεωρούσα και αποδεκτό ως ένα βαθμό, λόγω έδρας. Αλλά στη φάση της ανατροπής του Μπουρού, υπάρχει κλασικό πέναλτι που δεν δίνεται. Και σε τέτοια ματς, μια τέτοια απόφαση, κρίνει και το αποτέλεσμα. Μας μένει η απογοήτευση, παρά το βαθμό της ισοπαλίας. Γιατί μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη." 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey