Στέλνουν Γιώτα στον Αιολικό!

29/10/2016 - 17:32

Η αναζήτηση τερματοφύλακα είναι πολύ πιθανό να έλαβε τέλος στον Αιολικό, μετά την αποχώρηση του Πάππου. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης αναζητούαν την καλύτερη δυνατή επιλογή κάτω από τα δοκάρια, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους και δημοσιεύματα από τη βόρεια Ελλάδα στέλνουν τον νεαρό Θανάση Γιώτα στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στον Αγροτικό Αστέρα και όλα δείχνουν πως είναι ο εκλεκτός των "κυανόλευκων" για να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας και να προσφέρει μια ακόμα λύση στον προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη.

Ο Γιώτας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ευόσμου, έχοντας κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Αγροτικό Αστέρα στη Football League. Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, αγωνιζόμενος στον ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, απ' όπου τον γνωρίζει άλλωστε και ο προπονητής του Αιολικού. Η επιλογή του νεαρού πορτιέρο φαίνεται πως έγινε με το σκεπτικό να δοθούν ευκαιρίες και στον Λευτέρη Ζαχαρή, ο οποίος όσες φορές χρησιμοποιήθηκε και κατά την περσινή περίοδο, φανέρωσε πολλά καλά στοιχεία του ταλέντου του.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey