Αναβολή στο Κύπελλο με Παναχαϊκή

05/12/2016 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2016 - 19:09

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε πριν λίγο η Πανελλήνια Ναυτεργατική Ομοσπονδία, που σε συνδυασμό με το ότι οι ναυτεργάτες έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος και στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, μεταφράζεται στο ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια τουλάχιστον έως τις 6 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής.

Οι κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν με 48ωρη απεργία την περασμένη Παρασκευή, κλιμακώνονται με επαναλαμβανόμενες απεργίες. Η σημερινή απόφαση για απεργία αφορά στην συνέχεια αυτής που ήδη ισχύει και επρόκειτο να λήξει στις 06:00 το πρωί της Τρίτης.

Πρακτικά, η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι ο αγώνας της Τετάρτης μεταξύ Παναχαϊκής και Αιολικού, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γ' Εθνικής θα αναβληθεί για συγκοινωνιακούς λόγους. Η διοίκηση του Αιολικού κατέθεσε εξάλλου αίτημα σήμερα προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ενημερώνοντας για την αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού προς την αχαϊκή πρωτεύουσα και το αργότερο ως αύριο το μεσημέρι, η ΕΠΟ αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη αναβολή του αγώνα.

Με βάση τον ΚΑΠ εξάλλου, η Ομοσπονδία δεν υποχρεώνει καμία ομάδα να χρησιμοποιήσει άλλο μεταφορικό μέσο από εκείνο που αρχικά είχε επιλέξει, ενώ στην περίπτωση των νησιωτικών συλλόγων υπάρχει δεδικασμένο από προηγούμενες χρονιές. Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και στην περσινή περίπτωση, όπου ο Κανάρης Νενήτων είχε καταθέσει ένσταση εις βάρος της Σπάρτης, με το σκεπτικό ότι προλάβαινε να μεταβεί στη Χίο αεροπορικώς, την ώρα που τα πλοία ήταν δεμένα στα λιμάνια λόγω καιρικών συνθηκών, η ΕΠΟ δικαίωσε την ομάδα της Λακωνίας, αναγνωρίζοντας την αδυναμία μετάβασής της στο γειτονικό νησί.

UPDATE | Η ΕΠΟ ενημέρωσε Αιολικό και Παναχαϊκή πως ο αγώνας τους θα μεταφερθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey