Αγώνας δρόμου για Γκρίντι Πάλλα

13/01/2017 - 14:10

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη και σήμερα το πρωί μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πολλαετίδη.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Γκρίντι Πάλλα θα συμπεριληφθεί μάλιστα στην αποστολή των "κυανόλευκων" για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης, αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προχωρήσει η έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ. Αιτία, αφ' ενός ένα τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε στην ΕΠΣ Λέσβου και δεν έχει επιτρέψει ως αυτή την ώρα να αποσταλούν τα απαραίτητα έγγραφα, αφ' ετέρου το γεγονός ότι η διοίκηση του Αιολικού απέστειλε μόλις σήμερα το πρωί με courier την ανανεωμένη κατάσταση υγείας, η οποία θα παραληφθεί πια τη Δευτέρα από το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας. Επομένως, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται μεν στο πλευρό των συμπαικτών του για το ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αρθούρου Αμπραχαμιάν, καθώς και στον ανέτοιμο μετά τη χειρουργική επέμβαση Χρήστο Γ. Ευσταθίου. Επιστρέφουν ωστόσο από τιμωρία, τόσο ο Μιχάλης Κριπιντίρης, όσο και ο Κώστας Κρητικός, που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Ζευγολατιό. 

Η αποστολή του Αιολικού ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς το βράδυ για τον Πειραιά και από εκεί θα μεταβεί στη Μεγαλόπολη για το κυριακάτικο ματς, που θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους  και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε Live Streaming από το SportLesvos.gr, σε συνεργασία με το Telesport.gr.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ρούσσος, με βοηθούς τους Μπουρτζωβίτη και Σπηλιώτη, άπαντες του Συνδέσμου Κορινθίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey