Μόνο... Λουτρά από "καραμπόλα"!

19/01/2017 - 15:28

Μπορεί με βάση τα μέχρι χθες δεδομένα ο Αιολικός να... έβρισκε το δρόμο προς τον "Ταρλά" μέσα στο Φλεβάρη, αλλά τελικά μια ακόμα αλλαγή της Football League ανέτρεψε το αγωνιστικό της πρόγραμμα, προκαλώντας "καραμπόλα" με προεκτάσεις και στη Γ' Εθνική, αφού ο Αιολικός θα μείνει μακριά από τη φυσική του έδρα σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος.

Η Football League μετέφερε τη διεξαγωγή της 14ης Αγωνιστικής από την 1η Φεβρουαρίου, στις 5 του μήνα και η αλλαγή αυτή προκάλεσε... ντόμινο. Η "εξορία" του Αιολικού στα Λουτρά θα τερματιζόταν στο επόμενο εντός έδρας ματς με το Λουτράκι και η ομάδα της Μυτιλήνης θα έδινε και τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της στο Στάδιο της πόλης, αφού δεν θα συνέπιπταν με τους αντίστοιχους της ΑΕΛΚ.

Πλέον, αυτό δεν ισχύει και με βάση τα νέα αγωνιστικά προγράμματα των δυο διοργανώσεων, ο Αιολικός θα επιστρέψει στον "Ταρλά" μόνο για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 3ου Ομίλου, κόντρα σε Αχαϊκή και Δόξα Μεγαλόπολης. Καλό... Μάιο δηλαδή, αφού τα παιχνίδια αυτά είναι προγραμματισμένα για τις 7/5 και 21/5.

Βέβαια, ο Αιολικός μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Γήπεδο Λουτρών κόντρα σε Παναργειακό, Τσικλητήρα Πύλου και Ζευγολατιό, μετά από τέσσερις ισοπαλίες φέτος στον Στάδιο Μυτιλήνης απέναντι σε (Παναχαϊκή, Παναρκαδικό, Θήβα, Χαλκίδα). 

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα ΑΕΛΚ και Αιολικού στις αγωνιστικές που ακολουθούν:

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey