Ρίππης φεύγει, Χατζέλλης προ των πυλών

15/02/2017 - 15:47 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2017 - 17:04

Ακόμα μια προειλημμένη -ως φαίνεται- απόφαση έκανε πράξη η διοίκηση του Αιολικού, που προχώρησε σε αλλαγή της σύνθεσης του τεχνικού τιμ, διοχετεύοντας ξανά ότι είναι... χολωμένη από τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων.

Ο Βάιος Ρίππης, μέχρι πρότινος γυμναστής και άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Πολλαετίδη, αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο, αφού του χρεώνεται το γεγονός πως δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη για το ματς με τον Παναρκαδικό. Οι διοικούντες αποφάσισαν έτσι να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, στέλνοντας μάλιστα ενημέρωση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνεται η διαρροή μιας δυσαρέσκειας από πλευράς διοίκησης, όπως συνέβη τόσο στην περίπτωση του Πέτρου, όσο και του Σπύρου Μίχου, αλλά και με τον Αλέξη Καδή ή τον Αρθούρο Αμπραχαμιάν, παραπέμποντας σε άκομψη επικοινωνιακή τακτική για το χειρισμό των όποιων διαζυγίων. Το γεγονός δεν μας προξενεί εντύπωση, αν θυμηθεί κανείς ότι επικοινωνιακά η διοίκηση υστερεί αισθητά, χωρίς για παράδειγμα να έχει ανακοινώσει επίσημα καμία από τις τρεις μεταγραφές του Γενάρη ή όταν διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου - φιάσκο στην παρουσίαση του Γιάννη Πολλαετίδη, όπου δεν φρόντισε ούτε ένας σύμβουλος από τους παρευρισκόμενους να καλωσορίσει το νέο τεχνικό on camera.

Στο ζήτημα του γυμναστή, ήταν δεδομένο ότι σύντομα θα υπήρχαν αλλαγές, από τη στιγμή ειδικά που ο Κώστας Χατζέλλης είχε βρεθεί σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας το προηγούμενο διάστημα. Το διαζύγιο με τον Ρίππη έχει σίγουρα πολλές παραμέτρους, που αν δεν τις παρουσιάσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, δεν είναι ζητούμενο για το "SL" να προβεί σε υποθέσεις. 

UPDATE | Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Βάιο Ρίππη, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey