Ο Αιολικός για την ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

16/02/2017 - 18:04

Η διοίκηση του Αιολικού, στηρίζοντας την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φλεβάρη, έλαβε άδεια από την ΕΠΣ Λέσβου να αγωνιστεί στον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων με αντίπαλο τον Απόλλωνα Βουναρακίου, φορώντας κίτρινα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά: "Κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου,προκειμένου να ενημερωθεί η διεθνής κοινή γνώμη για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο). Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική.

Ο Αιολικός επιθυμεί να προβάλλει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του αγώνα αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους και να αναδείξει συγχρόνως το κοινωνικό πρόσωπο του χώρου του ποδοσφαίρου.

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης λοιπόν, στον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων Απόλλων Βουναρακίου – Αιολικός, που θα διεξαχθεί στις 18-02-2017 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Λουτρών, η ομάδα παίδων του σωματείου μας θα φορέσει κίτρινο περιβραχιόνιο, χρώμα το οποίο είναι παγκοσμίως καθορισμένο για την ευαισθητοποίηση κατά του Παιδικού Καρκίνου, μετά την σχετική άδεια από την διοργανώτρια ΕΠΣ Λέσβου, την οποία και ευχαριστούμε."

Αξίζει να υπενθυμιστεί η πρόσφατη πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του Αιολικού να επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" χαρίζοντας μια φανέλα του Αιολικού υπογεγραμμένη από όλους στον συντοπίτη μας Γιώργο Κρητικό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey