Μουντή ισοπαλία!

19/02/2017 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2017 - 18:18

Ο Αιολικός έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας και μαζί για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στο Γήπεδο Λουτρών τόσο από τον αντίπαλο, όσο και από τις καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε με τον Ζαχαρή κάτω από τα δοκάρια, τους Τόλια, Κρητικό, Κριπιντίρη και Τάχια στα μετόπισθεν, Παληγεώργο και Πάλλα στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους τον Μανουσάκη, αριστερά τον Μπουρού, δεξιά τον Ευσταθίου και προωθημένο τον Ντάμπο. Η απουσία του Κεσίδη λόγω τιμωρίας, αλλά και του Καπταγιάννη την τελευταία στιγμή, ανάγκασε τον Γιάννη Πολλαετίδη να βρεθεί με 16άδα στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα στον πάγκο δύο τερματοφύλακες!

Ο αγώνας άρχισε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, που στην πρώτη τους απειλητική επίσκεψη στην περιοχή του Ζαχαρή κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπαρμπαρούση από τον Κρητικό. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μελετίδης, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία από εκείνη που επέλεξε ο τερματοφύλακας του Αιολικού για να πέσει, γράφοντας το 0-1 μόλις στο 12ο λεπτό. Ο Αιολικός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσα. Κάτι που κατάφερε στο 23ο λεπτό, όταν ο Ευσταθίου έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή και με προβολή νίκησε τον τερματοφύλακα Τζάνη, κάνοντας το 1-1. Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν δίχως κάτι το αξιόλογο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία, ο Αιολικός σε προσπάθεια του Ντάμπου και ο Αστέρας Αμαλιάδας σε κεφαλιά του Μελετίδη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν ένα δεύτερο γκολ και στο 52' είχαν μια καλή στιγμή όταν ο Μπαρμπαρούσης πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Ζαχαρής απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, άρχισε να πέφτει δυνατή βροχή, που δυσκόλεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ο Αστέρας Αμαλιάδας οπισθοχώρησε, αρκούμενος στην ισοπαλία, την ώρα που ο Αιολικός ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα του αντιπάλου. Ο Πολλαετίδης προσπάθησε να φρεσκάρει την μεσοεπιθετική του γραμμή, ρίχνοντας στο ματς αρχικά τον Χρήστου και εν συνεχεία τον Λαλά, αλλά η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έβγαλε τελική προσπάθεια, πέρα από ένα χτύπημα φάουλ του Μανουσάκη, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Τόλιας, Τάχιας, Παληγεώργος (75' Λαλάς), Κριπιντίρης, Ευσταθίου, Πάλλα, Ντάμπος (70' Χρήστου), Μανουσάκης, Μπουρούς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Τζάνης, Μπουσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασήλας, Αρβανίτης (46' Μπερδούκας), Μπράβος, Μπουντουρός, Σπαθάτος (46' Οντνόγκ), Μελετίδης, Γκατιάγκα, Μπαρμπαρούσης (88' Παρασκευόπουλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey