Ενίσχυση με Μουδούρογλου

01/03/2017 - 12:30 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2017 - 12:49

Σε μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αιολικού, από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Παίκτης της ομάδας της Μυτιλήνης θα είναι στο εξής ο Σάββας Μουδούρογλου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πανθρακικό, ο οποίος αποχώρησε για οικονομικούς λόγους από το πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό, που ξεκίνησε από την ομάδα νέων του Άρη και αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια σε Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας, πριν μετακομίσει στην ομάδα της Κομοτηνής, με την οποία απέκτησε παραστάσεις και από τη Super League (9 ματς, 1 γκολ).

Αναμφίβολα, μετά την αδικαιολόγητη αποψίλωση του ρόστερ και βλέποντας την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού να μικραίνει επικίνδυνα, η διοίκηση έδειξε αντανακλαστικά και προέβη σε μια κίνηση, που θα έπρεπε πάντως να έχει γίνει πολύ νωρίτερα. Έστω κι έτσι όμως, καταγράφεται κάτι θετικό και ελπιδοφόρο, μετά από καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού: "Το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού ανακοινώνει τη συνεργασία, με τον ποδοσφαιριστή Σαββα Μουδούρογλου, ο οποίος  έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πανθρακικού. Παράλληλα καλωσορίζει τον προαναφερόμενο ποδοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού και του εύχεται καλή διαμονή στο νησί μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey