Χαρά, αγνοείται!

02/03/2017 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2017 - 16:06

Ο Αιολικός έμεινε χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς, έχοντας κερδίσει τελευταία φορά στις 8 Γενάρη το Ζευγολατιό. Πλέον η απόσταση από τις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει μικρύνει αισθητά. Σίγουρα, υπάρχει ακόμα διαφορά ασφαλείας, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες ακόμα «περίεργες» νίκες, όπως εκείνη του ουραγού Παναργειακού επί της πρωτοπόρου Παναχαϊκής (2-0), θα εμφανιστούν από το πουθενά στον 3o Όμιλο.

Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο Αιολικός πρέπει να πάρει πόντους απέναντι σε σκληροτράχηλες ομάδες, που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές. Αρχικά έχει ρεπό αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά στη συνέχεια ταξιδεύει στη Θήβα (7η θέση), έπειτα υποδέχεται τον Φωστήρα (6ος), πάει στη Χαλκίδα (4η) και τέλος φιλοξενεί την Ερμιονίδα (3η).

Τρία εκτός στα τελευταία πέντε ματς

Μπορεί να υποβιβάζεται μια ομάδα, αλλά και μόνο που φτάσαμε να συζητάμε για σενάρια αποφυγής υποβιβασμού, καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Αιολικός έχει τρία εκτός έδρας ματς απέναντι σε ομάδες που θα μάχονται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Παναργειακός και Τσικλητήρας Πύλου αρχικά, Ζευγολατιό στη συνέχεια και ενδιάμεσα με Αχαϊκή και Δόξα Μεγαλόπολης εντός έδρας. Αναμφίβολα, η ομάδα της Μυτιλήνης μπορεί και πρέπει να προσθέσει εύκολα ή δύσκολα τουλάχιστον 6-9 βαθμούς και ενδεχομένως να χρειαστεί 2-3 ακόμα για μεγαλύτερη σιγουριά. 

{Έντυπη έκδοση "Εμπρός"}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey