Για αποτέλεσμα στη Θήβα

10/03/2017 - 19:35 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2017 - 20:18

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει για τον Αιολικό το πρόγραμμα της 22ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίζεται στη Θήβα, αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς, που θα της επιτρέψουν να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης είχε το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα με τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αφού ο Αιολικός δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω του ρεπό.

Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: "Πάμε στη Θήβα για να πάρουμε αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια σκληρή ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μετά από καιρό συμπληρώνουμε 18άδα. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε την τελευταία ήττα και την Κυριακή ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε ότι στερηθήκαμε στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας."

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έχει μπει από την πρώτη στιγμή ο νεοαποκτηθείς Σάββας Μουδούρογλου, που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή στο ματς με τη Θήβα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τοπάλι.

Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 2 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Μυτιλήνης. Διαιτητής ορίστηκε ο Μπλούνας (Φθιώτιδας), με βοηθούς τους Καραγιάννη και Καλύβα του ίδιου συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey