Ανέλπιστο "2" στη Θήβα!

12/03/2017 - 16:00 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2017 - 15:00

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσε ο Αιολικός μέσα στη Θήβα με το ευρύ 0-3, σε ένα ματς που ξεκίνησε... στραβά, αλλά μετατράπηκε σε θρίαμβο.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Αιολικός έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Ζαχαρής ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σπανό, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι, αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα της ομάδας της Μυτιλήνης. Ο Γιάννης Πολλαετίδης πέρασε στο ματς τον Γιώτα,"θυσιάζοντας" τον Μπουρού. Ο νεαρός κίπερ, παρότι μπήκε κρύος απέκρουσε το πέναλτι του Σπανού, κρατώντας το 0-0.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Αιολικός στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο, ενώ ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν απειλητικές φάσεις στο πρώτο ημίωρο. Ακολούθησε ένα 10λεπτο με τους γηπεδούχους να πιέζουν την άμυνα του Αιολικού, αλλά μια κόντρα επίθεση ήταν αρκετή για να βάλει μπροστά τους Μυτιληνιούς. Στο 40ο λεπτό, ο Μανουσάκης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Κεσίδη, που πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Θήβα μπήκε δυναμικά σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει άμεσα, αλλά η κεφαλιά του Τσομπάνη πέρασε άουτ (50'). Ο προπονητής του Αιολικού έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, ενώ περνώντας τον Μουδούρογλου αντί του Μανουσάκη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Δύο καλά του νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικού ανησύχησαν τη Θήβα και στο 74ο λεπτό με τον Μουδούρογλου πάλι πρωταγωνιστή, έγινε το 0-2 με ψύχραιμο σουτ στο ντεμπούτο του. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα", βάαζοντας δεύτερο προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις για το 0-3, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά "2" της φετινής σεζόν για τον Αιολικό, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του.

Συνθέσεις

ΘΗΒΑ: Μόνος, Αργυρίου, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου (44' Αντωνίου), Ευσταθίου, Σ. Χατζηλάμπρος, Μαλησιώβας, Π. Γεωργίου, Σπανός, Τσομπάνης, Κατσόγιαννης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Τόλιας, Τάχιας, Παληγεώργος, Κριπιντίρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος (80' Καπταγιάννης), Μανουσάκης (60' Μουδούρογλου), Μπουρούς (8' Γιώτας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey