Να παραμείνει ψηλά

17/03/2017 - 13:44

Ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή τον Φωστήρα, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής, χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία μετά την άνετη νίκη μέσα στη Θήβα.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Λευτέρη Ζαχαρή, ο οποίος αποβλήθηκε στα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση της Βοιωτίας, με τον νεαρό Γιώτα να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με τον "Φονέα", που από την πλευρά του έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Μιλώντας στο "SL", ο Γιάννης Πολλαετίδης τόνισε: "Είμαστε καλά ψυχολογικά μετά το νικηφόρο πέρασμά μας από τη Θήβα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και κόντρα στο Φωστήρα, να ξενοιάσουμε βαθμολογικά και να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις του πίνακα. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε ομάδες όπως ο Φωστήρας, που έχει τα δικά του προβλήματα, τα οποία όμως μπορεί και να τον συσπειρώσουν."

Σε ερώτηση για το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Σάββα Μουδούρογλου, ο προπονητής του Αιολικού ανέφερε: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Έχει πολλά περισσότερα να δώσει, διαθέτει την ποιότητα."

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αγωνιστεί για ακόμα μία φορά στο Γήπεδο Λουτρών, με ώρα έναρξης του αγώνα τις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής ορίστηκε ένας παλιός γνώριμος, ο Χιώτης Αγησίλαος Σπυριάδης, που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής πέρυσι στο εντός ματς με το Λουτράκι. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πετρίδης, Καλογερόπουλος του ίδιου συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey