Για το 3Χ3 στους Αγίους Αναργύρους

14/01/2011 - 16:06

Με στόχο το διπλό, ο Αιολικός ταξιδεύει αύριο στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Δάρρα για να παίξει κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη, μετά από καιρό θα παίξει χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, δεδομένου πως στην αποστολή ενσωματώνονται και οι τιμωρημένοι με μία αγωνιστική από τη διοίκηση, Ντζιμάνης, Σπύρου και Καδής.


«Έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι που τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μου δίνουν πληθώρα επιλογών…», είπε στο sportlesvos.gr ο Φώτης Κοκκινέλλης.


Οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στη 14η  θέση της βαθμολογίας και μέσα στην έδρα τους αγνοούν τη νίκη από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο Αιολικός από την άλλη δείχνει πως του ταιριάζουν πολύ καλύτερα τα εκτός έδρας παιχνίδια και υπάρχει αισιοδοξία πως την Κυριακή το βράδυ, η ομάδα θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάνοντας το 3Χ3 στα τελευταία παιχνίδια.
Μόνο ο τραυματίας Δάρρας από το παιχνίδι με τον Ιερόθεο θα απουσιάσει την Κυριακή στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey