Ισόπαλος με Ερμιονίδα

09/04/2017 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2017 - 18:32

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αιολικός και Ένωση Ερμιονίδας στο Γήπεδο Λουτρών, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, στο ματς που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, μετουσιώνοντας μάλιστα την υπεροχή τους σε γκολ από πολύ νωρίς, αφού προηγήθηκαν με 0-1 στο 6' χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τζόφλιος, εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία μεταξύ Γιώτα και Τάχια στα μετόπισθεν. Μάλιστα, η ομάδα της Πελοποννήσου θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, εαν ο Σαλταπίδας δε σημάδευε το δοκάρι του Αιολικού στο 15ο λεπτό της συνάντησης. Η ομάδα της Μυτιλήνης άργησε να μπει στο ρυθμό του αγώνα, αλλά σταδιακά άρχισε να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Είχε μάλιστα και με μια καλή ευκαιρία με τον Μανουσάκη (23'), ο οποίος όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι παίκτες του Γιάννη Πολλαετίδη συνέχισαν να πιέζουν και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Παληγεώργος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, με τον Στεφανάκη να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Μπουρού που καραδοκούσε να μην προλαβαίνει να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της Ερμιονίδας. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με το σκορ στο 0-1 και την ομάδα της Μυτιλήνης να έχει χάσει με τραυματισμό τον Μιχάλη Κριπιντίρη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αιολικός πήρε τα ηνία στη μεσαία γραμμή, όπως ακριβώς είχε γίνει και μετά το 25ο λεπτό του αγώνα. Οι Μυτιληνιοί γυρόφερναν την αντίπαλη περιοχή, χωρίς πάντως την κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο 70ο λεπτό όμως, η Ερμιονίδα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σελμανά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημά του, το εκμεταλλεύτηκε ο Αιολικός στο 86' όταν ο Ευσταθίου ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ. Μάλιστα, η ομάδα της Μυτιλήνης θα μπορούσε να φτάσει και σε ολική ανατροπή, αλλά ο Παληγεώργος στο 88' αστόχησε από το ύψος της περιοχής, με την ισοπαλία να μένει ως το τέλος.

Αρχικές συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Γιώτας, Τοπάλι, Κρητικός, Ταχιας, Παληγεώργος, Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Πάλλα Χρήστου, Μανουσάκης, Μπουρούς

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Στεφανίδης, Αποστόλου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρατζής, Κιοσσές, Καραλής, Παλαιοπάνος, Τζιόφλιος, Σελμανάς, Σαλταπίδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey