Ξανά ήττα στα... χασομέρια!

23/04/2017 - 16:32 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2017 - 18:25

Την ήττα γνώρισε ο Αιολικός στο Άργος από τον γηπεδούχο Παναργειακό, με σκορ 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μια εξέλιξη γνώριμη για τους Μυτιληνιούς, οι οποίοι έφυγαν με άδεια χέρια και από τη Χαλκίδα στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους, πάλι με γκολ στα... χασομέρια.

Ο Αιολικός ταξίδεψε με πολλά προβλήματα για τον αγώνα της 26ης Αγωνιστικής, αφού τις τελευταίες ημέρες μόνο εικόνα ομάδας δεν έβγαζε προς τα έξω, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν ουσιαστικά στο ρυθμό των προπονήσεων προς το τέλος της εβδομάδας, μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Ο Παναργειακός, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο Β' Γύρο, επιβεβαίωσε τη φόρμα του και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη, χάρη σε γκολ από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή και κεφαλιά του Σιάτρα στο 87ο λεπτό. Μάλιστα με το συγκεκριμένο τρίποντο προσπέρασε τον Αιολικό στο βαθμολογικό πίνακα, δείγμα του πόσο διαφορετική είναι η δική του εικόνα στο δεύτερο μισό έναντι εκείνης της ομάδας της Μυτιλήνης, που βρέθηκε πια στην 9η θέση.

Φυσικά, η σεζόν έχει ολοκληρωθεί και ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί για τον Αιολικό, που θα πρέπει πάντως να πορευτεί ανταγωνιστικός ως το τέλος, στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης (63’ Βιδάλης), Ραχήμ (87’ Φασούλης), Σιάτρας, Στασινόπουλος, Κουρούμα, Παπουτσής (89’ Κατσίνης), Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Λαλάς, Κρητικός, Πάλλα, Παληγεώργος, Κεσίδης, Ευσταθίου, Καπταγιάννης (63’ Τάχιας), Μουδούρογλου (86’ Ιωαννίδης), Μπουρούς, Χρήστου (82’ Ντάμπος)

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey