Αναγνωρίζει ο ΣΦΑΜ και ζητά σεβασμό!

20/05/2017 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2017 - 17:14

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, λίγες ώρες πριν το τελευταίο ματς της χρονιάς, απέναντι στη Δόξα Μεγαλόπολης, που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στον "Ταρλά". 

Αναλυτικά: "Φτάνοντας στην τελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος, σε μια χρονιά όπου η έλλειψη κινήτρων και στόχων μας παρέσυρε όλους σε μία απίστευτη χαλαρότητα, καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο, στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς να κάνουν το καθήκον τους, να πράξουν το αυτονόητο, να παίξουν για τον εγωισμό τους, για τον κόσμο και φυσικά για την ιστορία του συλλόγου μας. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συνάντησαν την φετινή χρονιά και τους «ευχαριστούμε» που κράτησαν με αξιοπρέπεια την φανέλα μας σε ένα επίπεδο βάση των δυσκολιών, ατυχιών και εμπειρίας.

Στο τέλος του παιχνιδιού, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εμείς θα τους περιμένουμε. Στο γνωστό σημείο μας, στην Θύρα 3, στον Ταρλά μας. Θα είμαστε εκεί να τους αποχαιρετίσουμε και να τους ευχηθούμε να φοράνε και του χρόνου τη φανέλα με την ασπίδα στο στήθος. Ας κρατήσουμε από την φετινή χρονιά τα λίγα θετικά και ας γίνουν οδηγός για ακόμη καλύτερα και ποιοτικότερα χρόνια. Και όπως λέμε και εμείς, στο aiolikos-fans.gr, είμαστε μόνο ΑΙΟ… Για την ιστορία, τη φανέλα, το νησί και τον κόσμο, με την καρδιά στο χθες, με την ψυχή στο σήμερα, οραματιζόμαστε τον μεγάλο Αιολικό του αύριο.

ΣΦΑΜ-ΘΥΡΑ 3"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey