Την έριξε κατηγορία με πεντάρα!

21/05/2017 - 19:00 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2017 - 19:56

Ο Αιολικός έκλεισε τη χρονιά με νίκη, μέσα στη φυσική του έδρα τον "Ταρλά", επικρατώντας με 5-0 της Δόξας Μεγαλόπολης, σε ένα ματς κομβικό για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αποχαιρέτησαν τη Γ' Εθνική μετά από αυτή την ήττα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δε χαρίστηκε στην αντίπαλό της, σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, με τους παίκτες του Γιάννη Πολλαετίδη να ακολουθούν την προτροπή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, που σε ανακοίνωσή τους χθες ζητούσαν σεβασμό προς την ιστορία και τη φανέλα. Ο Αιολικός ήταν τελικά ο ρυθμιστής της μάχης του υποβιβασμού, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ηττήθηκε από το Ζευγολατιό και κέρδισε τη Δόξα Μεγαλόπολης, η οποία στο σημερινό ματς ήθελε μόνο νίκη και στραβοπάτημα των Κορίνθιων μέσα στην έδρα της Αχαϊκής (1-1).

Το πρώτο μέρος είχε αρκετές φάσεις, με τον Χρήστου να δίνει προβάδισμα για τον Αιολικό, με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στο 36ο λεπτό της συνάντησης. Στην επανάληψη, ο Αιολικός ήταν μια ομάδα μόνος του μέσα στο γήπεδο, σκοράροντας τέσσερις ακόμα φορές. Ο Μπουρούς πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι στο 70' για το 2-0 και ο Μουδούρογλου στο 72' πέτυχε με σουτ το 3-0. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Μπουρούς στο 81' και πάλι με πλασέ έγραψε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ευσταθίου σουτάροντας ψύχραιμα στη γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, στις καθυστερήσεις. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε ένα ακόμα γκολ λίγο πριν το τέλος, το οποίο ακυρώθηκε.

Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του νεαρού τερματοφύλακα του Αιολικού Γιώργου Ζηρόπουλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Λευτέρη Ζαχαρή στο 75ο λεπτό, παίρνοντας έτσι κι αυτός το "βάπτισμα" στη Γ' Εθνική από τον Γιάννη Πολλαετίδη. Στη λήξη του αγώνα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα, ανταποδίδοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, στη λήξη μιας σεζόν που είχε λίγα θετικά, αλλά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής (76' Ζηρόπουλος), Λαλάς, Κρητικός, Τάχιας, Παληεγώργος, Κεσίδης, Καπταγιάννης, Μουδούρογλου, Μανουσάκης, Χρήστου (60' Ευσταθίου), Μπουρούς (66' Ντάμπος)

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Γκιτιάν (46' Φ. Ασημακόπουλος), Δρόσος (63' Κ. Ασημακόπυολος), Κατσαρός, Πρήκας, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (83' Ορκέστ)

Η τελική βαθμολογία του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey