Βρίσκει λύση, αλλάζει πρόεδρο!

28/06/2017 - 12:58 Τελευταία τροποποίηση στις 28/06/2017 - 13:17

Στην τελική ευθεία των συζητήσεων για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου βρίσκονται στον Αιολικό, με την αποψινή μέρα να είναι κρίσιμη ως προς τις οριστικές επαφές και τις ανακοινώσεις.

Στις 8 το βράδυ, στα γραφεία του ΣΦΑΜ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των παραγόντων που έχουν δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθούν διοικητικά, ώστε να προκύψει και το νέο 9μελές συμβούλιο. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αν και δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα όσα προβλέπει το καταστατικό, αναμένεται να δώσει λύση ώστε να ξεκινήσει και η εφαρμογή του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκείνο που προκύπτει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις είναι πως θα υπάρξει σίγουρα αλλαγή στην προεδρία, με τον Γιάννη Μανούσο να αποχωρεί έπειτα από ένα χρόνο παραμονής στον προεδρικό θώκο, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο εντός της ομάδας, πιθανότατα ως τεχνικός διευθυντής.

Επίσης, από τις πληροφορίες του "SL", προκύπτει ότι παρότι οι περισσότεροι περιμένουν τον Σταύρο Γριπιώτη να αναλάβει πρόεδρος, αυτό δεν θα επαληθευτεί, με τον επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου να παραμένει εντός ΔΣ, αλλά την προεδρία να την αναλαμβάνει νέος, αξιόλογος επιχειρηματίας και το κυριότερο εντελώς άφθαρτος ποδοσφαιρικά, με κοινωνική αποδοχή εντός του νησιού. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι. Σημειώνεται, ότι στην παρούσα φάση, εκείνο που δείχνει να προέχει για τους ανθρώπους του Αιολικού είναι να παρουσιαστεί ο σύλλογος διευρυμένος και ενισχυμένος διοικητικά, ώστε ακολούθως να γίνουν σε νέα βάση οι συζητήσεις με τους χορηγούς. 

Μένει να διαφανεί το βράδυ, αν όλα θα κυλήσουν ομαλά στη συγκεκριμένη συνάντηση και εφόσον δεν υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές, ο Αιολικός από το πρωί της Πέμπτης θα μπει και επίσημα στο σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey