Επαφές, συζητήσεις και οι πρώτες συμφωνίες

19/07/2017 - 14:21 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2017 - 15:09

Στον Αιολικό, μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης, προτεραιότητα ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού από την περσινή ομάδα και σε μεγάλο βαθμό, δείχνει να επιτυγχάνεται.

Πέραν των Ευσταθίου, Μπουρού και Κρητικού που αποχώρησαν, ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Γριπιώτης και οι στενοί συνεργάτες του συνεχίζουν τις επαφές και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη. Σε αυτή την κατεύθυνση υπήρξε συμφωνία με τους Παληγεώργο, Χρήστου, Πάλλα, Τάχια και Γιώτα από τους εκτός νησιού, ενώ τα κυανόλευκα θα συνεχίσουν να φορούν οριστικά και οι Κριπιντίρης, Λαλάς, Καπταγιάννης από τους εντός νησιού.

Η διοίκηση του Αιολικού βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης και του Σάββα Μουδούρογλου, για τον οποίο υπάρχει θέληση να παραμείνει στο ρόστερ, όμως η απάντησή του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις προτάσεις άλλων ομάδων που έχει στα χέρια του.

Επαφές συνεχίζονται και με τον Δήμο Μανουσάκη, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμα μία σεζόν. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τακτοποιηθούν πρώτα κάποιες εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και με τους υπόλοιπους Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές, ενώ στις επόμενες προτεραιότητες βρίσκονται οι μεταγραφές νεαρών παικτών από τη Λέσβο, που έμειναν ελεύθεροι από την ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey