Δοκιμάζεται στο Βέλγιο ο Κεσίδης!

19/07/2017 - 15:10

Την τύχη του στο Βέλγιο αναζητά ο Δημήτρης Κεσίδης, που ολοκλήρωσε μια γεμάτη χρονιά στον Αιολικό με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 20χρονος μέσος, που τη σεζόν 2014-15 είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας U18, είχε προσπαθήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό, όμως δεν είχε κατορθώσει να βρει το συμβόλαιο που αναζητούσε σε ομάδα της Proximus League του Βελγίου. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια κατηγορία, τη δεύτερη στην τάξη του βελγικού ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται φέτος ο νεαρός Πάνος Αρμενάκας, με καταγωγή από το Πλωμάρι, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στην AFC Tubize από την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει. 

Στον Αιολικό έχουν εκφράσει την επιθυμία τους στον Κεσίδη να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, τον έχουν ενημερώσει πως θα περιμένουν να ολοκληρώσει τη δοκιμή του στο Βέλγιο και αναλόγως με το πώς θα εξελιχθεί, θα κάνουν την κίνησή τους για τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Ο Κεσίδης έχει πάντως στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες της κατηγορίας, με πιο πρόσφατη εκείνη της Παλαιοχώρας Χανίων, αλλά και του Εδεσσαϊκού. Ωστόσο βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Γιάννη Πολλαετίδη, με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, ανεβάζοντας έτσι κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής του στον Αιολικό, εάν δεν προκύψει κάτι καλό στο Βέλγιο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey