Χάνει Ζαχαρή, κινείται για τερματοφύλακα

20/07/2017 - 12:07

Ο Αιολικός επιθυμούσε την παραμονή του Λευτέρη Ζαχαρή στο ρόστερ και της φετινής περιόδου, ειδικά έπειτα από μια γεμάτη χρονιά όπου ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, όμως οι δρόμοι των δύο πλευρών αναγκαστικά χωρίζουν.

Αιτία, η απόφαση του Μυτιληνιού κίπερ να μετακομίσει στην Αθήνα, συνδυάζοντας τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο. Ο Ζαχαρής ενημέρωσε τη διοίκηση πως έχει εγγραφεί σε ιδιωτικό ΙΕΚ, αναζητώντας παράλληλα ομάδα στην Αττική που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Πιθανότατα, εφόσον βρει ομάδα στη Γ' Εθνική ή σε άλλη ερασιτεχνική κατηγορία, θα μετακινηθεί με χρήση της χιλιομετρικής απόστασης και αυτομάτως θα επιστρέψει στον Αιολικό, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή ο νεαρός τερματοφύλακας καταφέρει να ενταχθεί σε ομάδα της Football League, θα παραχωρηθεί ως ελεύθερος.

Η διοίκηση του Αιολικού έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του, επιθυμώντας να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το νέο ρόστερ κατά την έναρξη της προετοιμασίας. Μάλιστα, οι συζητήσεις θα επισπευσθούν με την έλευση του προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη στη Μυτιλήνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey