Κράτησε Κεσίδη παρά τις σειρήνες!

24/07/2017 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2017 - 10:11

Σε μια από τις σημαντικότερες, αν όχι την πιο σημαντική, ανανέωση από το περσινό ρόστερ προχώρησε ο Αιολικός, που σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" απέσπασε το πολυπόθητο "ναι" του Δημήτρη Κεσίδη.

Ο νεαρός μέσος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βέλγιο, όπου δοκιμάστηκε σε ομάδες των χαμηλών κατηγοριών της χώρας, αναζητώντας το βήμα στο εξωτερικό, που θα του άνοιγε δρόμους για μια διεθνή καριέρα. Τελικά όμως δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στη χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης.

Όλο αυτό το διάστημα, ο προπονητής του Αιολικού Γιάννης Πολλαετίδης ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Κεσίδη, προσπαθώντας να τον πείσει να αψηφήσει τις σειρήνες άλλων ομάδων, για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αιολικό. Στο κόλπο της απόκτησής του είχαν μπει αρκετοί σύλλογοι από τη Γ' Εθνική, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με γεμάτες συμμετοχές στον Αιολικό. 

Το ρεπορτάζ του "SL" αναφέρει πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής U18, είχε δεσμευτεί στον Γιάννη Πολλαετίδη ότι αν δεν προχωρούσε η προοπτική του εξωτερικού ήθελε να εργαστεί για ακόμα μία χρονιά υπό τις οδηγίες του προπονητή του στον Αιολικό. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε μάλιστα η διοίκηση των "κυανόλευκων" να κάνει τη δική της υπέρβαση, ώστε να επιτευχθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και η επιθυμία του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ατζέντη του 20χρονου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είναι γνωστά τα συναισθήματα του προς την ομάδα και γενικότερα τη Λέσβο.

Ο Αιολικός κράτησε έτσι ένα ακόμα πολύτιμο "γρανάζι" στη μηχανή του, μετά και τους Παληγεώργο, Χρήστου, Πάλλα, Τάχια, Κριπιντίρη, Λαλά, Γιώτα, Καπταγιάννη, διατηρώντας αναλλοίωτο σε μεγάλο βαθμό τον περσινό του κορμό. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά, με τις βολιδοσκοπήσεις να έχουν γίνει προς συγκεκριμένους στόχους, αναμένοντας τις απαντήσεις τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey