Συμφώνησε με Φωστήρα ο Ζαχαρής

25/07/2017 - 19:08

Ο Λευτέρης Ζαχαρής συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Φωστήρα, παραμένοντας έτσι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Αιολικού, όπου αγωνίστηκε στα περισσότερα ματς ως βασικός.

Ο Μυτιληνιός τερματοφύλακας πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσει και μαθήματα σε ιδιωτικό ΙΕΚ, στον τομέα προπονητικής. Παράλληλα, θα συνδυάσει σπουδές με το ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, τηρουμένων των αναλογιών.

Μιλώντας στο "SL", ο Λευτέρης Ζαχαρής επεσήμανε: "Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αιολικού για την κατανόηση που έδειξε. Θέλω να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Μακάρι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως θέλω να πω στον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Πολυζώνη, για την συνεργασία που είχαμε στην ατομική μου προπόνηση. Ανοίγεται μια νέα σελίδα στην καριέρα μου, εκτός νησιού. Ελπίζω όμως κάποια στιγμή να επιστρέψω στον Αιολικό και θα ήταν ευχής έργο αυτό να συμβεί σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey