Και Πτηνόπουλος στη σημερινή "πρώτη" στον Ταρλά

31/07/2017 - 14:45 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2017 - 22:54

Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Αιολικός, στο Στάδιο Μυτιλήνης, επιστρέφοντας φέτος στη φυσική του έδρα, με προσδοκίες για μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης θα έχει σχεδόν όλο το βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, αφού ανανέωσαν οι Κεσίδης, Παληγεώργος, Τάχιας, Χρήστου, Γιώτας, Κριπιντίρης, Λαλάς, Καπταγιάννης, Ζαχαρής, αλλά και ο Κώστας Κρητικός που παρότι είχε πάρει στα χέρια του την "ελευθέρας", τελικώς αναθεώρησε και συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Αιολικού για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αφού το απόγευμα την πρώτη του εμφάνιση με τα κυανόλευκα θα πραγματοποιήσει και ένα ακόμα νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο λόγος για τον Μηνά Πτηνόπουλο, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πολλαετίδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις για να ταιριάξει με το υπόλοιπο ρόστερ. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Εθνικού Αγιονερίου, Άρη Ακροποτάμου και Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, με αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Από τη σημερινή πρώτη προπόνηση θα απουσιάσει ο Δημήτρης Κεσίδης, που έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση και θα βρίσκεται στη Λέσβο την προσεχή Τετάρτη (2/8).

*Στη φωτογραφία ο Μηνάς Πτηνόπουλος μαζί με τον Γενικό Αρχηγό του Αιολικού Στέλιο Ματζουράνη.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey