Και επισήμως Λάσπατζης - Παπουτσίδης

03/08/2017 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2017 - 14:43

Το "SL" σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Τρίτης για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αιολικού, τον 20χρονο μέσο Τάσο Παπουτσίδη και τον 23χρονο αμυντικό Στέργιο Λάσπατζη. Οι δύο παίκτες ήρθαν την Τετάρτη στη Λέσβο και μάλιστα προπονήθηκαν το απόγευμα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πολλαετίδη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Μυτιλήνης: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Στέργιου Λάσπατζη και Αναστάσιου Παπουτσίδη.

Ο Στέργιος Λάσπατζης είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί για τον Πανιώνιο Ξεριά, Ξάνθη Κ20, Τριγλία Ραφήνας, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Αναστάσιος Παπουτσίδης είναι μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε από τις ακαδημίες Βοΐου, αγωνίστηκε εν συνεχεία στον Ολυμπιακό Πειραιώς Κ20, Βέροια Κ20 και Μακεδονικό Φούφα.

Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας."

* BONUS Infographics

Φωτογραφίες - Infographics | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey