Κοντά σε Χαραλαμπίδη!

09/08/2017 - 21:17 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2017 - 21:16

Ο Αιολικός βρήκε τον εκλεκτό του, μεσοεπιθετικά, μετά την απόκτηση του Άρη Λαμπράκη και του Μηνά Πτηνόπουλου, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Χάρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Εορδαϊκού.

Ο Χαραλαμπίδης είναι 24 ετών και στην ομάδα της Πτολεμαΐδας κατέγραψε 37 συμμετοχές από το 2015 ως σήμερα, σκοράροντας 5 γκολ. Πριν τον Εορδαϊκό, έχει φορέσει τη φανέλα της Θύελλας Φιλώτα, αλλά και του ΠΟ Μουδανιών, με συμμετοχές επίσης στη Γ’ Εθνική.

Τον ποδοσφαιριστή συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και η απόκτησή του από τον Αιολικό αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως για την υπογραφή του πίεζαν έντονα από τη Δευτέρα τόσο η Καβάλα όσο και η Δόξα Δράμας. Ωστόσο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε δώσει το λόγο του στον Γιάννη Πολλαετίδη και η άφιξή του στη Μυτιλήνη αναμένεται το πρωί της Πέμπτης, αεροπορικώς, από Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση μεταγραφής του Χάρη Χαραλαμπίδη με τον Αιολικό χειρίστηκαν ο ατζέντης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Τουλουκίδης, επίσημος συνεργάτης της DoNy Management και του Μυτιληνιού μάνατζερ Αχιλλέα Χατζηνικολάου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey