"Ξεμούδιασμα" με κέρδη στα Λουτρά [pics]

12/08/2017 - 20:44 Τελευταία τροποποίηση στις 12/08/2017 - 21:38

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αιολικός, με αντίπαλο τον Αετό στα Λουτρά, επικρατώντας με σκορ 0-4 σε ένα ματς που αποτέλεσε το καθιερωμένο "ξεμούδιασμα" στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και των δύο ομάδων.

Ο Αιολικός, σαφέστατα πιο έτοιμος αφού έχει αρχίσει τις προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες, έφτασε στο τελικό 0-4 με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Θωμάς Παπαδόπουλος με προβολή και τα τέρματα διπλασίασε ο Άρης Λαμπράκης με ωραίο διαγώνιο σουτ, στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη χρίστηκαν σκόρερς ο Χρήστος Παλαμουτσής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Λεωνίδας Χρήστου με κοντινό σουτ.

Ο προπονητής των "κυανόλευκων", Γιάννης Πολλαετίδης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας ευκαιρίες και σε δύο νεαρούς από την Ακαδημία του Αστέρα Νίκης, αλλά και σε έναν Μεξικανό τερματοφύλακα, που έπαιξε στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης και θα δοκιμαστεί για κάποιες ημέρες, μέχρι να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στα θετικά καταγράφεται η πολύ καλή εμφάνιση του Χρήστου Παλαμουτσή, που πέρασε στο ματς στη θέση του Παληγεώργου και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, με πολλές πρωτοβουλίες στη μεσαία γραμμή. Στα αρνητικά, ωστόσο, περνά ο τραυματισμός του Τόλη Λαλά, ο οποίος αποχώρησε με ένα πρήξιμο στον αστράγαλο στο πρώτο μέρος, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Αετός Λουτρών στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε τη δική του προετοιμασία μόλις την περασμένη Τετάρτη. Ο Θεαγένης Διονυσάτος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην των Μουτζούρη, Παλάση και Βαλσάμη, που δεν ήταν διαθέσιμοι για το σημερινό ματς, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι παρακολουθήσουν περίπου 50 φίλαθλοι.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey