Πολλαετίδης: "Ο κόσμος θα καθορίσει το στόχο"

18/09/2017 - 13:28

Ο Αιολικός έμαθε τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, με το αγωνιστικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά εντός έδρας ντέρμπι στον Α' Γύρο. Κάτι που σημαίνει ότι ο "Ταρλάς" θα κρίνει για την πορεία της ομάδας της Μυτιλήνης, αφού πλην του ταξιδιού στη Χαλκίδα τη 2η Αγωνιστική, θα υποδεχθεί Παναργειακό (5η) και Αήττητο Σπάτων (6η), αλλά και τον Πανθηραϊκό (10η).

Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής του Αιολικού Γιάννης Πολλαετίδης ανέφερε: "Υπάρχει η άποψη πως όλοι θα παίξουν με όλους, επομένως αυτό ισχύει για κάθε ομάδα. Με μια προσεκτική ματιά βέβαια, αποδεικνύεται πως για εμάς πολλά θα κριθούν από τα αποτελέσματά μας εντός έδρας. Ο Ταρλάς θα κρίνει πολλά και η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο θα καθορίσει και το φετινό μας στόχο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Πλέον, με την επιστροφή του Αιολικού στη φυσική του έδρα, περνάει και στο χέρι της εξέδρας πόσο ψηλά θα ανέβει ο πήχης. Εμείς αγωνιστικά έχουμε υψηλούς στόχους, αλλά έχει τεράστια σημασία να παίζουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αντί με 100 άτομα στην κερκίδα. Φανταστείτε πόση βοήθεια μπορεί να δώσει στην ομάδα η μαζική στήριξη του κόσμου, αλλά και πόσο μεγαλώνει η πίεση στον αντίπαλο, πόσο φτιάχνει η ψυχολογία της διοίκησης και πόσο ανεβαίνει η προσήλωση των ποδοσφαιριστών λόγω των υψηλών απαιτήσεων. Αλλάζουν όλα μετά. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία πια για κανέναν μας."

Σχολιάζοντας τη σειρά των πρώτων αγωνιστικών, ο κόουτς της ομάδας της Μυτιλήνης, επεσήμανε: "Παίζουμε στην έδρα μας στην πρεμιέρα. Θα πρέπει να παραμερίσουμε το όποιο άγχος κρύβει πάντα η έναρξη του πρωταθλήματος, αφού για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Θέλαμε και ένα εκτός έδρας ντέρμπι νωρίς. Το βρίσκουμε μέσα στη Χαλκίδα τη 2η Αγωνιστική, πριν το προγραμματισμένο ρεπό μας. Από πέρυσι, μαθαίνω για δυσμενείς παραδόσεις. Σπάσαμε μερικές, εύχομαι φέτος να πάμε κόντρα στην προϊστορία γενικότερα και να επιτευχθούν οι στόχοι μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey