Ούτε το «Χ» στη Ραφήνα!

22/10/2017 - 14:25 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2017 - 12:25

Με την ήττα επιστρέφει ο Αιολικός από τη Ραφήνα, αφού η Θύελλα επικράτησε με 1-0 και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αιολικός ήταν καλύτερος, αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του, ενώ έχει και παράπονα από τη διαιτησία του Σαμιώτη διαιτητή Σφέτσια.

Η Θύελλα Ραφήνας προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με γκολ του Χαρακτίδη, από ψηλοκρεμαστό πλασέ, έπειτα από κάθετη του Ζέκιο, βάζοντας από την αρχή δύσκολα στον Αιολικό. Στο 33' η ομάδα της Μυτιλήνης είχε δοκάρι με τον Μουδούρογλου, έπειτα από όμορφη συνεργασία Λαμπράκη και Νυφαδόπουλου. Στην καλύτερή του στιγμή στο πρώτο μέρος, ο Αιολικός δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Χρήστου σε τετ α τετ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός μπήκε πιο δυνατά, αλλά η Θύελλα είχε την πρώτη καλή στιγμή σε σουτ του Παπαδόπουλου, από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Η ομάδα της Μυτιλήνης γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς σημαντική φάση για μεγάλο διάστημα. Στο 83' ο Μπουρούς σούταρε από μακριά, αλλά ο Πάντος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, παρότι ο Αιολικός είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς. Από τη στιγμή που δεν σκόραρε όμως, μοιραία, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει με κάτι θετικό από τη Ραφήνα, έχοντας δεχθεί από νωρίς το γκολ του Χαρακτίδη. Η Θύελλα πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα και ο Αιολικός επιστρέφει προβληματισμένος, αφού δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Χαλκίδας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης (72’ Μπουντάκης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σένε (90’ Χρυσίνας), Μπότης (61’ Σωτηριάδης), Ζέκιο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Λάσπατζης (93’ Καπταγιάννης), Νυφαδόπουλος (74’ Παλαμουτσής), Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Μουδούρογλου, Παληγεώργος (86’ Κροτσίδας), Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey