Δεν σηκώνει κεφάλι...

12/11/2017 - 18:25 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2017 - 12:14

Μια ακόμα ήττα για τον Αιολικό, που αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι παρά την αλλαγή προπονητή. Ο Αήττητος αποδείχθηκε τέτοια, Όνομα και πράγμα, νικώντας με 0-2 μέσα στον "Ταρλά".

Με εξαίρεση ένα σουτ του Νικλητσιώτη στο 8', που πέρασε άουτ, ο Αιολικός μπήκε καλύτερα στο ματς, βγάζοντας αγωνιστικότητα, δύναμη στις μονομαχίες και πάθος. Μάλιστα, είχε και δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μπουρού, μόλις στο 14ο λεπτό, το οποίο τράνταξε το δεξί κάθετο της εστίας του Μιχελή.

Από κει και πέρα, όμως, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να... υπνωτιστεί στο αργό τέμπο των φιλοξενούμενων. Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν λιγοστές και ξεχώρισαν μόνο ένα σουτ του Δουκάκη (18') που πέρασε πολύ ψηλά άουτ και μια κεφαλιά του Κρητικού σε σέντρα του Τζάκσον Φερέιρα, με τον Γιώτα να μπλοκάρει σταθερά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αήττητος βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ του Δουκάκη και κάπου εκεί ο Αιολικός αποσυγκεντρώθηκε εντελώς. Στο 64' ακυρώθηκε σωστά, ως οφσάιντ, γκολ του Αήττητου από τον Τζάκσον και ένα λεπτό μετά η ομάδα της Μυτιλήνης ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Λαμπράκη εντός περιοχής, με την μπάλα διεκδικούμενη στον αέρα. Όσο περνούσε η ώρα ο Αήττητος έβρισκε κενούς χώρους στα μετόπισθεν του Αιολικού και στο 72' ο Κρητικός με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 0-2, βάζοντας πρόωρο τέλος στο ματς.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος έκανε κάποιες αλλαγές, χωρίς να μπορέσει ο Αιολικός να πετύχει κάτι περισσότερο και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα των Σπάτων να περνάει δίκαια με 0-2 από το Στάδιο Μυτιλήνης, βυθίζοντας τους "κυανόλευκους" ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Μοναδικός διασωθείς ο κόσμος του Αιολικού, με τους οργανωμένους να μη σταματούν ούτε λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας της Μυτιλήνης, ακόμα και με το σκορ στο 0-2...

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Λάσπατζης (80' Καδής), Κρητικός, Τάχιας, Κεσίδης (69' Κροτσίδας), Κριπιντίρης, Διακορώνας (80' Λαλάς), Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μ. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (87' Κατσικογιάννης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαφίδας (66' Ρουσσάκης), Δουκάκης, Φερέιρα, Κρητικός, Τσιλιγγίρης (90' Βιδάλης), Νικλητσιώτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey