Ηγετικό δίδυμο!

13/11/2017 - 23:17 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2017 - 17:57

Νέα πρόσωπα και επίσημα στον Αιολικό, στον οποίο επιστρέφουν ο Γιώργος Κουτρομπίλας και ο Σταύρος Βουργουτζής.

Το συγκεκριμένο δίδυμο δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται στην ομάδα της Μυτιλήνης, έχοντας δείξει δείγματα γραφής και στο πρόσφατο παρελθόν. Η χημεία τους είναι τέτοια που ήδη έχει φέρει νέα αύρα στα αποδυτήρια, όπου θα χρειαστεί να γίνει συστηματική δουλειά για την ανάταξη της ψυχολογίας των παικτών, οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει ως τώρα με βάση τις δυνατότητές τους.

Από τον Αιολικό παραιτήθηκε ο Στρατής Δελόγκος, που ήταν έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη θέση αυτή αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουτρομπίλας, για τον οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί πως αποτελεί και τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή Κώστα Ψυρόπουλου.

Ο Σταύρος Βουργουτζής από την πλευρά του επιστρέφει στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, γνωρίζοντας άριστα τα κατατόπια, αποτελώντας έτσι το συνδετικό κρίκο ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού: "Κατόπιν παραιτήσεως του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος κυρίου Δελόγκου Ευστρατίου, η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του συλλόγου, έφορος ποδοσφαίρου ορίστηκε ο κύριος Κουτρομπίλας Γεώργιος και γενικός αρχηγός ο κύριος Βουργουτζής Σταύρος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey