ΣΦΑΑ: «Η κατρακύλα συνεχίζεται»

20/11/2017 - 15:34 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2017 - 15:45

Μετά τον ΣΦΑΜ, σειρά πήρε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, που πήρε θέση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εκφράζοντας την πίκρα και την απογοήτευσή του και μάλιστα με πολύ σκληρά λόγια. Να σημειωθεί ότι φίλοι του Αιολικού από την Αθήνα βρέθηκαν και στη Ραφήνα για το ματς με την Τριγλία, φεύγοντας για ακόμα μια φορά με το κεφάλι σκυμμένο από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η κατρακύλα συνεχίζεται. Η πίκρα έγινε λύπη και η λύπη απογοήτευση. Από το παραμύθι του Αυγούστου για άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, βιώνουμε την πραγματικότητα του σήμερα, που φλερτάρουμε πολύ σοβαρά πλέον με τον υποβιβασμό μας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ισως λίγοι να έχουνε συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Οι λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουνε φέρει αυτά τα αποτελέσματα, δεν είναι τυχαία η βαθμολογική μας θέση, αυτό αξίζαμε μέχρι τώρα αυτό έχουμε πάρει.

Η εικόνα της ομάδας δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη, μετά το 60ο λεπτό δε βλεπόμαστε, δεν υπάρχουμε στο γήπεδο, η μόνη λύση για να αναστραφεί αυτό το κάκιστο θέαμα που παρακολουθούμε είναι η διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το Γενάρη, να έρθουνε έτοιμοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που μπορούνε να κάνουνε τη διαφορά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey