Μουδούρογλου τέλος!

27/11/2017 - 22:12 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2017 - 22:36

Νέα απρόσμενη εξέλιξη στον Αιολικό, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Μουδούρογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο νεαρός επιθετικός αρνήθηκε σήμερα να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του συλλόγου να αποφασίσουν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο ότι αποτελεί ξένο σώμα από τον Αιολικό. Σημειώνεται ότι ο Μουδούρογλου είχε υποπέσει και σε πειθαρχικό παράπτωμα στη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών, όταν κλότσησε στις καθυστερήσεις της παράτασης τον Νίκο Κροτσίδα.

Να σημειωθεί, ότι ο 26χρονος επιθετικός ήρθε πέρυσι το Γενάρη στη Μυτιλήνη και σε 7 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 4 γκολ με τον Αιολικό στη Γ' Εθνική. Φέτος, ωστόσο, δεν είχε σκοράρει στις 4 συμμετοχές του, ενώ ήταν και ο μοιραίος παίκτης στο ματς με την Ερμιονίδα, χάνοντας το πέναλτι στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά: "Tο Διοικητικό συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Μουδούρογλου λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey