Pre game | Αιολικός - Ερμής Κιβερίου [vid]

01/12/2017 - 20:18 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2017 - 20:24

Τον Ερμή Κιβερίου φιλοξενεί την Κυριακή ο Αιολικός, σε ματς για την 8η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» Καλλονής λόγω της επανασποράς χλοοτάπητα στον «Ταρλά».

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες, επιζητώντας επιτακτικά το τρίποντο της νίκης, που θα της επιτρέψει να ανασάνει βαθμολογικά, να αναρριχηθεί στον πίνακα και να ξεκολλήσει επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις, πραγματοποιώντας φέτος πολύ άσχημο ξεκίνημα.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, έχοντας εξάλλου και περιορισμένες επιλογές στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή. Ο Θωμάς Παπαδόπουλος παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, ευρισκόμενος στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Μουδούρογλου οριακά θα συμπληρωθεί 18άδα για το κρίσιμο κυριακάτικο ματς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Μανούρα (Τρικάλων) και Γαρούφο (Πειραιά). Παρατηρητής θα είναι ο Μαχαίρας (Χίου).

Δείτε τις pre game δηλώσεις των ανθρώπων του Αιολικού στην κάμερα του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey