Ανάσανε ο Αιολικός!

03/12/2017 - 17:31 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2017 - 16:57

Επιστροφή στις νίκες για τον Αιολικό, που κατάφερε να επικρατήσει του Ερμή Κιβερίου με 2-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα απέναντι σε έναν αντίπαλο, μάλιστα, με παρόμοιο στόχο.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν την... παράδοση στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, κατακτώντας τη 12η νίκη του Αιολικού στο συγκεκριμένο γήπεδο στα τελευταία 16 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Μυτιλήνης εκεί, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την τελευταία τριετία. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με πρωταγωνιστή τον Μπίτζη. Ο Αιολικός απάντησε σε μια σέντρα του Διακορώνα και κεφαλιά του Μπουρού (20'), που έφυγε λίγο άουτ. Ακολούθησε μια καλή στιγμή με τον Χρήστου (21'), ενώ ο Ερμής απάντησε με ένα σουτ του Καραγκούνη που απέκρουσε ο Γιώτας (33'). Ο Αιολικός ευτύχησε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Μπουρούς σούταρε δυνατά, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και τον επερχόμενο Χρήστου να "κεραυνοβολεί" την εστία της ομάδας του Κιβερίου για το 1-0 (45').

Στην επανάληψη, ο Αιολικός κρατούσε με σχετική άνεση το υπέρ του σκορ και στο 65ο λεπτό έφτασε στο 2-0, όταν Ο Χρήστου επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Μπουρούς που καραδοκούσε πήρε το ριμπάουντ, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 (65'). Ο Αιολικός θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μπουρούς είδε τον τερματοφύλακα του Ερμή να αποκρούει σε κόρνερ δυνατά σουτ εκτός περιοχής.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Λάσπατζης, Κρητικός, Τάχιας, Καδής, Διακορώνας, Κεσίδης (84' Καπταγιάννης), Παληγεώργος (90' Νυφαδόπουλος), Χρήστου (75' Κροτσίδας), Λαμπράκης (82' Λαλάς), Μπουρούς

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Ζίου, Σακούλης (64' Αντωνόπουλος), Λαζάρου, Σέλλης, Κοτσοδήμος, Μουσταφάς (75' Διαμαντής), Μαρίνης, Μπίτζης (61' Αγγελόπουλος), Καραγκούνης, Γιάννος (46' Γκάτσης) 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey