Ψάχνει ένα θετικό σερί [vid]

09/12/2017 - 14:48 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2017 - 14:52

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε. Το μεσημέρι της Κυριακής (10/12, 15:00), ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής τον Αιολικό στο τοπικό ντέρμπι του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας μετά από τη σεζόν 2009-10, όταν οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στον ίδιο όμιλο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, με τον Αιολικό να επικρατεί 1-3 στην Αγία Παρασκευή και 1-0 στον «Ταρλά». Στο μεσοδιάστημα βρέθηκαν αντιμέτωποι και στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, την περίοδο 2013-14, με τον Αιολικό να επικρατεί 5-0 στο Στάδιο Μυτιλήνης και 1-3 στην έδρα του Διαγόρα.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές τους ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως προβλήματα. Άπαντες είναι παρόντες, πέραν του μακροχρόνια τραυματία Θωμά Παπαδόπουλου ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο προπονητής του Αιολικού είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες πάνω στη δική του αγωνιστική φιλοσοφία κατά την εβδομάδα της διακοπής, ενώ με τη νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι στον Ερμή Κιβερίου (2-0) επέστρεψαν τα χαμόγελα και η καλή ψυχολογία.

Ο Αιολικός προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο «Καραπαναγιώτειο» Γήπεδο της Μόριας, αφού θα συναντήσει συνθετικό τάπητα στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή. Εκεί αναμένεται να βρεθούν και φίλοι της ομάδας από τη Μυτιλήνη, με την ατμόσφαιρα να προμηνύεται αρκετά όμορφη. Εξάλλου και στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αγία Παρασκευή, τη σεζόν 2013-14, οι φίλοι των δύο ομάδων είχαν δημιουργήσει πολύ όμορφο κλίμα στις εξέδρες και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί στη διάρκεια του ματς.

Δείτε το pre game που ετοίμασε το «SL» από την προπόνηση του Αιολικού στη Μόρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey