Επιστροφή στον «Ταρλά» με Πανθηραϊκό

12/12/2017 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 12/12/2017 - 14:26

Ο Αιολικός βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά τις δύο σερί νίκες που πέτυχε με Ερμή Κιβερίου στην Καλλονή (2-0) και με Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή (0-1), προσδοκώντας σε μια τρίτη συνεχόμενη επικράτηση την προσεχή Κυριακή κόντρα στον απογοητευτικό φέτος Πανθηραϊκό.

Στην προσπάθειά της αυτή η ομάδα της Μυτιλήνης θα έχει την ευκαιρία να «σπάσει το ρόδι» τη φετινή χρονιά στον «Ταρλά», αφού οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα και η επανασπορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Βέβαια, ο Αιολικός δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις τελευταία από το συγκεκριμένο γήπεδο, μετρώντας δύο ήττες (Ερμιονίδα, Αήττητος) και μία ισοπαλία (Παναργειακός) ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά θα έχει την υποστήριξη των φίλων του για ακόμα μια φορά, ειδικά μετά την εκτός έδρας επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι του ομίλου.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του «χτίζουν» σιγά-σιγά το σερί θετικών αποτελεσμάτων που αναζητούσα, έχοντας σκαρφαλώσει ψηλότερα στη βαθμολογία και ο επερχόμενος αντίπαλος αποτελεί ιδανική συγκυρία για να... τριτώσει το καλό και να πάει η ομάδα στη διακοπή των εορτών με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey