Λάσπατζης τέλος, ακολουθεί και ο Κροτσίδας

15/12/2017 - 14:57

Στον Αιολικό ήταν προαποφασισμένο ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις ως προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μετά τα Χριστούγεννα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές η παρουσία τους στο σύλλογο ολοκληρώνεται ακόμα νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», παρελθόν από τον Αιολικό αποτελεί ήδη ο Στέργιος Λάσπατζης, παρότι ως τώρα ήταν στις βασικές επιλογές και του Κώστα Ψυρόπουλου για το δεξί άκρο της άμυνας. Με βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ο 23χρονος αμυντικός έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή από τον προπονητή στο ημίχρονο.

Σε ότι αφορά τον Κροτσίδα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και εισήγηση του Κώστα Ψυρόπουλου είναι να μην προπονείται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα. 

Και στις δύο περιπτώσεις απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις της διοίκησης, πιθανότατα μετά το κυριακάτικο ματς με τον Πανθηραϊκό και το καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey