Για το «3 στα 3» με Πανθηραϊκό [vid]

15/12/2017 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 15/12/2017 - 21:15

Μετά τις νίκες με Ερμή Κιβερίου (2-0) και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (0-1), ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή στον «Ταρλά» τον Πανθηραϊκό, επιθυμώντας να διευρύνει το θετικό σερί αποτελεσμάτων πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού ο Στρατής Διακορώνας είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ ο Θωμάς Παπαδόπουλος ακολουθεί ακόμα ατομικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή.

Παράλληλα δε λείπουν και οι πρόωρες αποδεσμεύσεις παικτών, αφού όπως αναφέρει το «SportLesvos.gr», παρελθόν αποτελεί ήδη ο Στέργιος Λάσπατζης, ο οποίος έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή από τον προπονητή στο ημίχρονο. Τέλος συνεργασίας υπάρχει όμως και με τον Πάτροκλο Κροτσίδα, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και εισήγηση του Κώστα Ψυρόπουλου είναι να μην προπονείται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο αγώνας με τον Πανθηραϊκό θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητές ορίστηκαν οι Μπαλαχαούτης (Πειραιά), Καλογερόπουλος (Χίου), Κόπανος (Χίου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey