Δεν είναι αδιάφορος για Μιχαλάκη!

16/01/2018 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2018 - 20:48

Φαίνεται ότι ο Άκης Μιχαλάκης ίσως να μη χρειαστεί να φύγει εκτός νησιού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού όπως αποκαλύπτει το «SL» αποτελεί στόχο του Αιολικού, ο οποίος μετά το διαζύγιο με τον Διαγόρα γλυκοκοιτάζει την περίπτωση να τον εντάξει στο δυναμικό του, για το Β' Γύρο της φετινής Γ' Εθνικής.

Η σχέση Αιολικού-Μιχαλάκη εξάλλου κρατάει χρόνια, αφού εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Συγκεκριμένα το 2009, η ομάδα της Μυτιλήνης τον είχε αποκτήσει από τον Αστέρα Νίκης και με τα «κυανόλευκα» συμμετείχε ενεργά σε τέσσερις σεζόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μέχρι τον υποβιβασμό του 2013. Συνέχισε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην αήττητη χρονιά της Α' ΕΠΣ Λέσβου (2013-14), αλλά και την επόμενη στην επιστροφή στη Γ' Εθνική (2014-15), όπου μέτρησε 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ακολούθως, έπαιξε εκτός νησιού για λογαριασμό της Ένωσης Ερμιονίδας (2015-16, 24 ματς, 5 γκολ), παραμένοντας για ακόμα ένα Γύρο στη Γ' Εθνική με τον Νέστο Χρυσούπολης (2016-17, 16 ματς, 1 γκολ). Επέστρεψε στη Λέσβο πέρυσι το χειμώνα για τον Αίγειρο Μυστεγνών και το καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, αγωνιζόμενος σε 8 ματς στη Γ' Εθνική.

Εφόσον, το φλερτ μετατραπεί σε γάμο, ο Αιολικός θα έχει προσθέσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, που δεν θα χρειάζεται μάλιστα και χρόνο προσαρμογής. Βέβαια να σημειωθεί ότι ο Μιχαλάκης «κουβαλάει» ακόμα ποινή 2 αγωνιστικών, όπου και αν αγωνιστεί στη συνέχεια, αφού έχει εκτίσει κατά το ήμισυ στα ματς με Ερμή Κιβερίου και Αήττητο Σπάτων την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey