Να «διπλώσει» τις νίκες με Χαλκίδα

19/01/2018 - 14:10

Επιστροφή στον «Ταρλά» για τον Αιολικό, μετά τη διακοπή των εορτών, εκεί όπου θα υποδεχθεί την Κυριακή (21/1, 15:00) τη Χαλκίδα στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιθυμεί να «διπλώσει» τις νίκες της κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον κέρδισε στον Α' Γύρο (0-1), ώστε να συνεχίσει έτσι και το θετικό σερί επιτυχιών της. Εξάλλου, μετά τις δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς του Κώστα Ψυρόπουλου στον πάγκο, ο Αιολικός μετρά 2 νίκες και τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, παραμένοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τραυματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Άκης Μιχαλάκης που «κουβαλά» ακόμα ποινή δύο αγώνων από τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Αντίθετα, πολύ πιθανό είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής το έτερο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού, ο Κώστας Κόπελας.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Ψυρόπουλος ανέφερε: «Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιοτικούς παίκτες, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Έχουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και πρέπει να το συνεχίσουμε. Οι αντίπαλοί μας παραμένουν κοντά και μόνο με νίκες θα είμαστε πιο άνετα βαθμολογικά όσο προχωρά το πρωτάθλημα. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μπήκαν από την αρχή πανέτοιμα, σκοράροντας μάλιστα τόσο ο Κουτσούμπας όσο και ο Ποτουρίδης. Αναμένουμε να εκτίσει την ποινή του ο Μιχαλάκης για να μας βοηθήσει κι εκείνος. Ενώ σε ότι αφορά τον Κόπελα, είναι ένας σίγουρος ποδοσφαιριστής στα αμυντικά του καθήκοντα και προσθέτει λύσεις. Περιμένουμε τον κόσμο την Κυριακή, αναγνωρίζουμε ότι θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο και νίκες. Γι' αυτό προσπαθούμε όλοι μας να φέρουμε την ομάδα πιο ψηλά. Στα δύσκολα εξάλλου χρειάζεται η στήριξη.»

O Άκης Μιχαλάκης επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να πετύχει ο Αιολικός το στόχο του. Υπάρχει αξιόλογο ρόστερ και σίγουρα η θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της ομάδας. Ο Αιολικός μπορεί και πρέπει να βρεθεί ψηλότερα στη βαθμολογία. Στον όμιλο, όλοι μπορούν να κερδίσουν μέσα σε μια οποιαδήποτε έδρα. Το πρωτάθλημα είναι μικρό όμως και πρέπει από κάθε ματς να παίρνεις κάτι θετικό. Ο προπονητής έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.»

Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Κόπελας, τονίζοντας: «Έχω πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα, το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να εκπληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους στόχους. Γνωρίζω τον κόουτς από παλιά. Εκτιμώ την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη που μου έχει. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να έρθω, το μέγεθος και η ιστορία του Αιολικού είναι πολύ σημαντικά. Παίζουμε σε ένα όμιλο όπου έχει ακλόνητο φαβορί, ενώ και η Χαλκίδα που αντιμετωπίζουμε την Κυριακή είναι αξιόλογη. Έτυχε να παίξω κόντρα και στους δύο με τον Φωστήρα σε φιλικά προετοιμασίας. Αν είμαστε εμείς καλοί, όμως, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.»

Τέλος, μίλησε και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντώνης Νυφαδόπουλος: «Έχουμε έξι ματς που είμαστε αήττητοι και θέλουμε να διευρύνουμε αυτό το σερί. Η Χαλκίδα έχει την ποιότητα, αλλά δεν μας φοβίζει. Η ομάδα βγαίνει ενισχυμένη από τις μεταγραφές, χρειαζόμασταν αυτές τις προσθήκες και υπάρχει πλέον περισσότερος ανταγωνισμός στην προπόνηση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουμε, το υλικό είναι πολύ καλό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή, να μας δώσει ώθηση, ώστε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που είναι πολύτιμο για εμάς.»

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Περράκης, με βοηθούς τους Αραβίδη και Νικολάου, άπαντες του Συνδέσμου Αθηνών. 

Σημείωση | Λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή αυτή τη βδομάδα η προβολή του pre game. Ζητάμε συγγνώμη από όσους μίλησαν στην κάμερα του «SL» και φυσικά από τους αναγνώστες μας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey