Χαρακίρι!

11/02/2018 - 16:53 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2018 - 20:59

Ο Αιολικός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή Ευθυμίου που δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι σφύριξε πάνω από 300 φορές σε όλο το 90λεπτο...

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τον Αιολικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες. Κυριότερη όλων το τετ α τετ του Ποτουρίδη στο 18', στο οποίο όμως έφυγε πολύ πλάγια, με τον Μπουρού στην εξέλιξη της φάσης να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 26' ο Μπουρούς και πάλι σούταρε από μακριά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να παραχωρεί κόρνερ. Στο 29' ο Δημητρίου είχε με τη σειρά του ένα μακρινό σουτ που έφυγε άουτ και στο 39' ο Παληγεώργος μια εκτέλεση φάουλ που απιμακρύνθηκε από τον Πάντος με υπερένταση.

Στην επανάληψη, την πρώτη ευκαιρία την είχε η Θύελλα Ραφήνας σε σουτ του Δημητρίου που απέκρουσε ο Γιώτας (53'). Στο 64' ο Παληγεώργος εκτέλεσε φάουλ και ο Κριπιντίρης είδε την κεφαλιά - ψαράκι που επιχείρησε να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 68' από πλάγιο του Κόπελα, ο Λαλάς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ του αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα της Θύελλας.

Στο 71' ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπουρού. Στο 85' από κόρνερ του Λαλά ο Κουτσούμπας εντελώς μόνος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 88' ο Αιολικός έχασε απίστευτη ευκαιρία σε σέντρα του Παλαμουτσή και πλασέ του Μιχαλάκη που έφυγε άουτ. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κόπελας (83'Καδής), Διακορώνας (68' Κρητικός), Τάχιας, Κεσίδης (58' Κουτσούμπας), Κριπιντίρης, Λαλάς (87' Παλαμουτσής), Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιχαλάκης, Μπουρούς

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Σουλτανίδης, Χαρακτίδης, Αράπης (90' Χρυσίνας), Σανέ (89' Παπαδόπουλος), Δημητρίου (87' Σαντίκου), Ζέμο (68' Μπουτάκης)  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey